Terrasse

Samtlige leiligheter får store terrasser med smakfulle løsninger. Vi som har fått være med på å utvikle prosjektet har innarbeidet et internt motto for den italienske landsbyen: “De som får bo her, er virkelig heldige!”.

Uansett hvilken leilighet du velger i første byggetrinn, blir du eier av det flotteste på markedet, når diskusjonstemaet handler om terrasser og utsikt. Pergola er inkludert på alle terrassene, og på bildene kan du se at de fleste leilighetene har kraftige blomsterkasser – etablert for det estetiske, for å skjerme, og for at du skal kunne bruke kreativiteten din. Her kan en nyte hyggelige stunder i ro og mak, eller kose seg i solnedgangen, i godt selskap.

I leilighetsbygg én finner man de mest eksklusive leilighetene tilgjengelig, i den italienske landsbyen. Her kan man krysse av tilvalget for ekstra etasje på toppen. Du får da et fantastisk hjem med et areal på 154 (bra) + terrasser på til sammen 120 kvadratmeter.

Mange har ønsket seg leilighet i toppetasjen, og får å kunne oppfylle dette ønsket – delte vi opp leilighetene i 3 av de 4 leilighetsbyggene. Nå kan man kjøpe seg leilighet i toppetasjen til en pris fra 2.990.000 (eks. omkostninger). Disse har enten alt på ett plan, eller fordelt over to etasjer.

 

Har du spørsmål om standard valgmuligheter, eller tilvalg og mulighet for å designe din egen terrasse?  Kontakt oss:
Kasper B. Larsen
Mob: +47 480 58 458
Epost: kasper@glp.no

Salget er nå i gang!

Det kommer mange boligprosjekter i framtiden, men det kommer bare én italiensk landsby. Med over 100 deltakere på salgsstarten, er det ingen tvil om at interessen er stor. Skal du sikre deg én av de unike leilighetene i byggetrinn I, kan du kontakte våre meglere for mer informasjon.